Singeltips

Till Nathalie:



Som singel kan du:


- Se en sorglig kärleksfilm, äta ett helt paket Ben & Jerry-glass, dricka vin och lipa så snoret sprutar ur näsan på dig medans mascaran vilar på kinderna utan att ha en man brevid dig som funderar på att ringa en excorsist.

- Du kan skita i att raka benen (och andra diverse ställen) varje dag. Det är ändå bara du som vet att under kläderna påminner du mer om en björn än en sexgudinna.

- Du kan skicka sms/mms till vem du vill när du vill. På VAD du vill..

- Du behöver inte kolla på hockey/fotboll/Magnum/Die Hard/Motorjournalen utan kan istället frossa i Sex and the city/Desperate housewifes/Ugly Betty eller vad du nu än känner för. Du får dessutom stöna hur mycket du vill när Wentworth Miller träder in i rutan utan att din man frustar "Fan vad fult det är med muskler, jag har läst att tjejer gillar ölmagar!" och sen tjurar i en vecka.

- Du får hångla. Med hur många som helst!

- Du kan åka på små roadtrips med dina väninnor och komma hem med hur många shoppingkassar som helst utan att någon säger "behöver du verkligen ÄNNU ett par skor?"

- FLÖRTA! Med killen i kön på Ica, den heta bartendern, din chef eller vem fasen du vill.

- Känna känslan av att få SMS eller samtal från olika söta killar och veta att du inte behöver hålla dig till en utan kan leka med fler. The more the merrier!

- Du slipper lyssna på hans bajsiga musik. Typ Eddie Medusa, Ynwie Malmsten eller vad fan dom där killarna lyssnar på.

- Du kan ha pyjamaspartyn med dina vänner utan att din kille säger "Jahaaa så jag får RUNKA ikväll då?" Och tjurar i en vecka..

- Du slipper fejka huvudvärk, orgasm, leenden m.m.

- Du kan lyssna på tjejig musik och springa runt naken i din lägenhet och sjungafalskt med en deo som mick. För att inte nämna att kunna släppa väder på alla tänkbara sätt.


M.m... Fyll gärna på!!!



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hahaha...du är underbar! You made my day! Wiiiii

2007-11-16 @ 18:30:29
URL: http://lipstickjungle.blogg.se
Postat av: Nathalie

Alla är vi grymma på ngt ;) Nä nu blir det hög musik och en riktig tjejkväll. h en underbar helg! ;)

2007-11-16 @ 18:39:18
URL: http://lipstickjungle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0