Burned.

Hallao för fan!

Ni vet den där planen jag hade om att få färg? Den har lyckats! Tyvärr blev jag inte brun som jag hade önskat, nej min färg påminner mer om.. hmm.. ett babianarsle!




Fan, ens googlesökningar sparas ju på den här datorn.
Kul att folk kommer se att jag kollat upp "baboons ass".

2 can play that game.

Jag känner mig helt tom.
Har verkligen inte mått bra på sistone, det känns som om jag gräver ner mig.
Vanligtvis brukar jag kunna rycka på axlarna och skärpa mig efter ett par dagars deppande men jag har aldrig suttit så mycket i skiten som jag gör nu, jag bara väntar på att allt ska falla ihop.

Innan hade jag åtminstone en sak som tröstade mig.
Har jag gjort ett misstag?
Jag visste redan från första sekund att jag skulle ha ignorerat de där första tecknen. Om jag bara hade blickat framåt istället för att tänka 'tänk om' hade allt varit bra nu. Då hade jag nöjt mig med det jag hade.


Piss, piss, piss.
Jag hade ju kommit över allt!!?

Hmm.

Vem försökte jag lura. Jag är en gnällröv, jag behöver ett ventilationsforum.
Jag ringde AMS innan. Fick plats 7 i kön, kändes ganska lindrigt. Men när jag 10 minuter senare inte kommit fram trodde jag det var fel på linjen och la på för att ringa upp igen.


HUR JÄVLA TRÖG FÅR MAN VARA!?


'Du har plats 49 i kön. Beräknad väntetid 38 minuter.'



....

Det är inte kul att blogga.
Lägger ner nu.

NU JÄÄÄÄVLAR!

Idag vaknade jag upp med ett mål. Som Marthin Luther King sa:

I have a dream.

Och i den här drömmen jag hade i natt var jag rövbrun.
Nu är det dags för drömmen att bli verkligen.

Nu laddar jag upp med sololja och vatten och beger mig ut mot vidderna.
Nu är det dags...





I see you att dusk.

Promenix.

Har precis återvänt från en picknick med Olle.
Jag vet ingen människa som pratar så mycket snusk som honom.
Passar mig alldeles utmärkt hehe.

Sen att jag råkade tugga lite på en skalbagge var mindre trevligt.


Topplistan består av bitches.

Idag har jag för första gången på länge läst några bloggar från topplistan. Alla jag lyckades klicka mig in på lät så jävla självupptagna att jag kräktes lite i munnen. Nu är det inte så sjysst att generalisera men det är fan roligare och lättare än att läsa igenom alla inlägg av alla på topplistan så jag nöjer mig med att säga:

Topplistan är ond.

Den gör en till en äcklig narcisist.


Det stööör mig att folk försöker rättfärdiga sina egocentriska inlägg med att skriva "eller åååh nej, så får man ju inte skriva för då är man ju självgod;)" eller att avfärda alla genom att säga att de är avundsjuka.

Listen up.

Sant självförtroende lyser igenom, det kommer inte ut genom en bred käft.



Nu ska jag fixa en ny Chai-Latte för jag råkade hälla i kebabkrydda istället för kanel i min förra.

Toodels.

Mazarin.

Hehe oj. Jag råkade fastna framför TV:n istället för att gå ut och sola. Våra bästa år och Oprah. Inte konstigt att jag är så blek att min hud är nästintill transparent.

 Nu väntar jag på att det ska plinga till i mobilen. Jag känner en sån stark hatkärlek till det här nyförälskade (eller rättare sagt återförälskade) stadiet. Så fort det går mer än en minut utan att man får svar på ett sms får man fullständig panik bara för att smälta när signalen väl kommer och man läser något gulligt.


Hmm... Nu har det dock gått 2 min utan svar. Fan.



Jag är tuff, jag är faktiskt det!

Nu ska jag ut och sola. Ensam.
Kaptenen skulle följt med men han tycker att jag är för pinsam.
Jag håller inte med.




Det är väl för fan inget pinsamt med den här handuken?
Den är ju asball!

Röv.

Jag är trött på att folk surar på mig. Jag pallar inte ta itu med det just nu heller. Jag har tillräckligt med problem som det är ändå.

Usch fy, usch fy, usch fy
. Har legat inne med grav ångest sen i lördags.


Men fuck it! Igår sov jag hos Petra. Jag visade bilder på ett ex som Petra tyckte var skitsnygg, hon sa att jag borde satsa. Jag är dock inte lika övertygad, den perioden då vi träffades var den värsta i mitt liv. Fy fan. Jag ska nog försöka hålla mig ifrån killar ett tag och reda ut allt som behöver redas ur i mitt liv. Sen har jag ju en person som mitt hjärta bankar lite extra för som jag inte vill ge upp. Men jag tänker inte driva på, det är upp till honom att bevisa att han är värd min tid.


Eller fan. Jag behöver inga män..

De är bara till besvär.



Bilden ovan lockar inte alls... Inte ett dugg, de där musklerna  väcker ingen som helst lust.

No siiir.


Phew.

Maria säger:
ääälskliiiing
Maria säger:
du har inte slutat tycka om mig va?
X säger:
klart ja inte har
X säger:
men du e en subba ändå
Maria säger:
jag trodde det var det du gillade bäst med mig?
X säger:
jo.. iofs.

Nu är jag och lille plutt vänner igen (punkt 4 på min gnäll-lista längre ner).



Vet ni vad jag har fått för manisk idé?
Att jag ska skaffa en kanin.
Den ska heta Gary. Det är det första jag ska göra när jag får pengar.




Gnäll.

Ingenting känns lockande idag. Jag är helt övertygad om att mitt lilla projekt kommer gå åt helvete.


Hehe, jag ångrar mig. Fick precis ett sms som bevisar motsatsen..



Nu ska jag fortsätta sy min klänning. Antingen kommer den bli helt fantastisk eller så kommer den se rejält tattig ut. Det märker vi. Sen funderar jag på att slå Olle en signal och kolla om han vill gå på picknick med mig. Hade varit så gött att sätta sig med en termos med kaffe och kedjeröka.




Vad tror ni? Ignorera nu mitt svintohår och allt annat äckligt.
På bilden är den bara nålad och jävligt skrynklig. Försök ignorera det också.

Tror ni min klänning har potential?

Haha.



Men naaaaaaae.

Vems briljanta idé var detta?
 

God bless you please Mrs. Robinson.

Den ågesten jag ligger inne med idag är inte nådig.

Anledning 1:
MÄN ÄR RÖVHÅL! Och det baserar jag på det faktum att min magkänsla säger mig att mitt "nya" ragg kommer röra till det för mig. Det finns inget som tyder på det, förutom tidigare betéende men min magkänsla har sällan fel.

Anledning 2: Jag kommer bli ett SOC-fall. A-kassan krånglar nåt så in i helvete och det är fan bud på att prostituera sig. Dock planerar jag att ta mer än 200 spänn per ligg som Jenny föreslog.

Anledning 3: Jag har räkningar på 450 spänn som ska betalas. Och det är egentligen en struntsumma. Men jag har övertrasserat mitt konto så jag ligger 300 spänn back. Oops? Mitt sparkonto gjorde jag slut på redan för 2 månader sen.

Anledning 4: Har bråkat med min homie. Han är pissed off över något som inte borde röra honom i ryggen. (referar ännu en gång till punkt 1).

Buöööö.

I feel like shit. Ser ut som shit också. Men det gör inget för jag tänker inte gå utanför dörren idag.


Jag blev mäkta imponerad av Jennys pimpade balkong igår så jag valde att spendera min kväll därute och kedjeröka istället för att se Charlotte Perelli bli utskämd. Sandra fyllde på mitt glas med rödvin under hela kvällen fastän jag hade lovat mig själv att inte dricka. Detta resulterade i en utomjordlig fylla.


Hängde på Cafét och sen Moon. Hade gärna berättat om hur det var men jag minns fan inte ett skit. Tappade bort Sandra efter att vi hängt med ett par Oljeshejkar ett tag. Hängde med Johanna och hennes extremt håriga klasskompis som jag inte kunde sluta dra i skägget och påpeka hur söt han var. Hello pinsamma människa på mig!

Sen har jag enorm lucka, ringde Sandra utan svar så jag och Bogge tog följe en bit hem! Tack för det! :)


Däckade stenhårt och vaknade upp kl 9 imorse med en sprängande huvudvärk trots att jag drcuckit 2 liter coca cola under natten. Nu sitter jag hos mamma, ska googla fram adressen till AA.

See ya.



Why God, why?

Åh mitt stackars lilla huvud. Jag har insett att alkohol är fruktansvärt självdestruktivt. Vad får man ut av det mer än baksmälla, blåmärken och en översvämmande utkorg på mobilen med sms i stil med.


Du är på fanatisk. Söta pojke lova vi är vänner alltid ämnar där du stryk. Haha. Tss. Stryk. pus.

Och ja det där är ett faktiskt medelande tagit från min mobil.

Nu ska jag gå och spy, hörs sen!






Viktigt.

Det här inlägget kommer inte handla om något roligt, så om du vill läsa något kul kan du klicka dig vidare.


Just nu är det miljoner tankar som cirkulerar i mitt huvud men jag ska göra mitt bästa för att få ner dem på pränt.

Jag kan börja med att säga att jag många gången kompromissar med mig själv i den här satans bloggen. Jag har alltid varit en människa med starka känslor och en enorm vilja att förändra världen men det är sällan som jag vågar göra min röst hörd. Jag blir ledsen när jag känner en stark lust att skriva om världens alla orättvisor men sen struntar i det för att jag vet att det inte är sådant folk vill läsa om. Det är inte kul att bli informerad om svältande barn, krig, orättvisor och alla andra negativa aspekter av vår värld. Vi har så otroligt lätt för att blunda för det som är svårt, bara stänga av och tänka på något annat när vi står öga mot öga med något som får oss att må dåligt.

Vi ser en reklam om små hemlösa barn med sorgsna blickar på TV och känner medlidande i en sekund innan vi tar ännu en bit godis ur påsen och zappar över till Sex and the city. Blunda för sorg, fokusera på lättsamt roligt, inte tänka på andra, ens egen lycka i främsta rummet. Vad kan man göra? Man är bara en person, hur kan en enstaka människa förändra världen?

Varför slutar vi inte rättfärdiga det faktum att vi vänder ryggen till för allt som på något sätt är obekvämt?


Jag har precis läst ut boken VÅR FÖRBANNADE RÄTT av Maja Frankell. Jag läste ut den trots att jag lipade mig igenom varenda sida, trots att jag fick ont i magen och helst av allt hade velat slå ihop den och återgå till mig egna trygga lilla värld som förvisso innehåller problem men nu när jag tänker efter i mindre skala än många andras. Nu menar jag inte att vi ska nedvärdera våra egna problem, även vi som har tak över huvudet, mat på vår tallrik och en säng att sova i har rätt att må dåligt. Men det finns INGEN ursäkt för att vi som har möjligheter och medel inte hjälper de som behöver oss.


Jag önskar att jag kunde citera hela VÅR FÖRBANNADE RÄTT för varenda ord är värt att läsas men det hade tagit för lång tid. Jag ska inte heller ge mig på ett försök att beskriva den för jag kan inte göra den rättvisa. Man kan inte förkorta ner de öden som beskrivs. Men jag kan berätta för er att det är så fruktansvärt viktigt att barnen och ungdomarna som delat med sig av sina liv i detta litterära mästerverk får sina röster hörda. Det minsta vi kan göra för alla människor i världen som far illa är att sluta blunda för dem. Nästa steg är att hjälpa till.

På måndag går jag till Röda Korset och ser vad jag kan göra.


Jag litar på att ni har tillräckligt mycket sympati och värme i kroppen för att dra ert strå till stacken för jag vet att alla människor i grund och botten är goda, det har jag alltid trott och ingen kommer någonsin bevisa motsatsen för mig. Läs boken, ta dig tid att fundera över vad du brinner för och GÖR NÅGOT.

Och sist men inte minst vill jag säga att jag älskar er allihop. Ja, det är ett väldigt starkt ord men det gör jag för det är det minsta jag kan göra.


Jag avslutar med att posta en länk som jag hoppas att ni tar er tid att gå in på.

www.volontarbyran.org <- LÄNK


Ingen kan göra allt men alla kan göra något.




Interprate this Dr. Phil!

Inatt drömde jag att jag var bundis med Heidi Klum och skulle sitta barnvakt. Råkade tappa bort den yngsta men Heidi sa att det var lugnt för hon hade ju faktiskt 2 kvar och den lille skrek ändå bara hela tiden. Försökte kolla upp det i mammas drömbok men konstigt nog fanns inte Heidi inkluderad där?


Iaf. Igår hade jag inbrott i min lägenhet. Av Sandra. Jag låg och sov på soffan när hon tvingade mig att öppna trots att jag var naken och nyvaken och tvingade med mig till stranden. Men det var mysigt. Sen stack vi och åt sushi och på kvällen blev det förkrök hos Petra. Laholmskillarna hade ju varit och ridit och tydligen hade det sett rätt roligt ut! Petra hade dock spelat in det så förhoppningsvis får jag se filmen ikväll hehe.

Lyssnade på bra musik och drack lite vin och sen blev det uteserveringshäng på Trottobar. Jag var dock väldigt trött och ganska nere så jag ringde mamma som fick komma och hämta mig..


Hur vet man att man är jugge förresten?

Ens mamma tycker inte att det är pinsamt att köra in till stan med papiljotter i hela håret iförd pyjamas.


Mottog ett par riktigt dirty foton på msn och somnade sedan som ett spädbarn :)

Bella notte.

Jag är singel igen.
Igår fattade jag och E ett gemensamt beslut om att intre träffas mer.
Det kändes bra, vi satt och pratade en bra stund efteråt och det var inga sura miner. Ibland räcker det bara inte med att tycka om någon, det måste klaffa på så många sätt. Jag är dock lite ledsen, jag tror inte vi kommer ses nåt mer och det var ju ändå en person som betydde mycket för mig.


Godnatt mina vänner.

Euw.

Nu sitter jag ute på morsans balkong och solar med laptopen i knät. Det är väldigt trevligt förutom det faktum att jag ser min reflektion i skärmen och jag är topless så det är lite störande med ett par tuttar mitt framför sig när jag försöker blogga.

Hur som haver så är jag sjukt oinspirerad när det gäller bloggen. Jag får inte in nåt riktigt flyt känner jag. Finns det något ni vill läsa om? Ni 26 läsare som har hållt er kvar? Suck.. Tragiskt.

Mitt liv är för fan inte värt att läsa om.


Jag ska dock bjuda er på lite låttips från Sveriges finest:


Stakka Bo - Mute
Dilba - Every little thing
Kleerup feat. Titiyo - Longing for lullabies
Kent - Berlin (loubaar remix)
Lisa Miskovsky - Sweet misery



Inte för att man någonsin kolla upp någon annans låttips. Typ evah.
Men det får mig att känna mig givmild iaf.


Pusselipuss på rumporna.



Månadens sms.

"Hej! Jag ska opereras imorgon klockan 8 bara så du vet. Jag är nervös. Tänk om de misstar sig och tror att det är min penis de ska operera bort? Kommer du tycka om mig ändå isåfall? Puss"

Jadu. Det var nog månadens konstigaste sms.

Logiskt tänkande.

Börja dagen med ett bråk så har du det värsta bakom dig!

Har precis haft en familjefejd storlek grande. Det slutade dock med att jag morsan och syrran bölade och sa förlåt och kramades i en liten hög.


Igår hade jag en lång konversation på msn som verkligen satte griller i huvudet på mig. Ni vet när man går och hoppas på något så fruktansvärt länge, målar upp scenarion i huvudet gång på gång och har en liten aning i magen som säger att det inte är helt överspelat. Sen helt plötsligt blir det så och man börjar tveka, tar sitt förnuft till fånga. Vågar inte riktigt lita på det som sägs.


Hur gör ni i en situation där ni blivit sårade? Förlåter ni personen ifråga och försöker gå vidare eller är det tvärslut? Kan man bygga upp nytt förtroende?





Oj.

"Jag saknar att slå huvudet i din lampa varje gång vi skulle lägga oss och att du alltid skrattade sönder dig till Americas funniest home videos"

Ojsan hoppsan.

Bögröv.

Sms:et jag precis fick är ett tecken sänt från gud. Nu vet jag vad jag måste göra. Hehe jag är så pantad så det finns inte, det här är en sån sak jag kommer refera till som "ett misstag jag gjorde när jag var ung och dum". Men det är ju bara att tuta och köra.

Spelar Longing for Lullabies  av Kleerup & Titiyo på repeat nu. Älskar den. Och så älskar jag rödvin, har fått i mig ett glas nu och fler lär det bli. Jag älskar allt just nu!


Hmm nu plingelingar det i min mobil igen...


Oohh. Dirty ;)



VARFÖR HAR JAG INGEN SJÄLVDISCIPLIN NÄR DET GÄLLER MÄN?




Rastlös.

Jag har myror i brallan. Sitter som på nålar, det har jag gjort i ett antal dagar nu. Jag kommer gå runt och må piss tills jag får reda ut det här. Jag behöver verkligen få skriva av mig gällande frågan men det känns lite för privat.

Men ehh.. Ska man säga upp sitt nuvarande lägenhetskontrakt innan man flyttar in i nästa även om risken är enormt stor för att man inte får den andra lägenheten.. Typ?

Haha jag är inte så bra på att dölja mitt budskap känner jag. Men det gör nog inte så mycket.

Nu ska jag öppna en flaska vin och supa mig redlöst packad på morsans balkong. Jag råkade visa brösten för ett gäng medelålders människor innan när jag solade topless och reste mig utan en tanke på att jag var halvnaken. Men det gör inget det heller. Jag är inte pryd av mig.


TJÄRLEK PÅ EEEER.


Men vad i helvete?

Vatt tsö fakk is dis?

Jag vill inte byta bloggportal, jag är konservativ! Jag gillade saker som de var. Jaja inte så mycket att göra åt. Jag har försökt logga in hela dagen utan att lyckas och nu när jag är inne har jag fan inget att skriva.

Ni får en idolbild på mig istället.



I vanlig ordning kontaktar ni mig bara om ni vill få den signerad.




REVENGE IS SWEET.

image337

Hämnden är ljuv din lilla slyna.
Hoppas detta avskräcker dig från att lägga ut fula bilder på mig i framtiden igen ;)

Hit my heart.

Ikväll blir det lugn hemmakväll för min del. Då blir farsan nöjd. När han var här sist la han märke till att min hand skakade och då antog han att jag är en missbrukare. Han ringde till och med sjukvårdsupplysningen för att få reda på vad som kan vara fel på mig. Han är nu helt övertygad om att jag har struma. Japp. Fullt normal pappa jag har.

Nu dricker jag kanelkaffe och sörjer min förlorade ungdom.
Jag känner mig fruktansvärt grå och tråkig. Och så är jag så jävla förbannad på mig själv, jag LOVADE mig själv att inte göra det jag precis gjorde. Självdisciplin är inte min starka sida.

Nu ska jag sätta på Bohemian Rhapsody på högsta volym och öva på min röst.


Hur fan är det med er då?


Lissen ej euögat.

Nu känner jag mig ganska nere.
Jag har hoppat på helvetets karusell.
Gett mig in i ett spel jag inte kommer vinna.

Good guys vinner bara på film.



Men men..

Nu ska jag koka kaffe och ta på mig kläder.
Jag fryser om röven.

Helllooo helloooo.

God morgon!
Eller som jag brukar säga 'morgon'. Det finns för fan inga goda mornar.


Snart ska jag till playan och sola. Blev ju avbruten i mitt solande igår. Var en runda på stranden med Petra men var fortfarande blek som en sibiriansk albino när jag kom hem så jag tänkte pressa på balkongen. Hittade inte min sololja så jag öste på med rapsolja. Där låg jag kletig, glansig och luktade oljerigg när det plingade på dörren. Självklart var det ju E! Inte alls pinsamt. Haha, tror dock han tyckte det var lite sexigt.


Nu ska jag nog till la playa..

TJIPP.


image336

Typ såhär.

Nöjda nu?

Hej hopp!

Har precis kommit hem till morsan och då jag fått ett par klagomål på min uppdateringsfrekvens får jag väl slita mig från mitt hektiska liv för att tillfredställa er litterära längtan. Nöjda nu fuckers?

Veckorna flyger förbi känns det som. Har spenderat en massa tid hos E, mycket tidiga mornar och fullspäckade nätter hehe. Sen har det blivit en del rajraj. Lördagen var det trevligaste jag varit med om på länge, Sandra lyckades supa sig radarpackad och skämma ut mig mer än någonsin men det gör inget för hon är mitt hjärtebarn :)

Har även mottagit sms från en person jag aldrig trodde jag skulle ha kontakt med igen. Tydligen har han problem med att glömma mig säger han. Det skiter jag fullständigt i, jag har gått vidare till nya och bättre vidder.

Hmm.. Något ni vill veta?
Jag har tappat mitt bloggflyt känner jag...

Jag kan ju bjuda er på en fin liten bild! De säger ju trots allt mer än tusen ord.

image335

Nyktert som faaaaan.

...

image334

I need a drink.

Hej hopp i hallonskogen.

Idag är en sån dag där man i allra högsta grad ska undvika speglar. Jag ser ut som kom-och-hjälp-mig. Inte ens min egna mor hade stått ut med att titta på mig idag. Men det gör inget för jag har en fin insida (BAHAHA).

Jag har precis fått veta att jag får förstahandskontrakt på min lilla lägenhet nu.
Tyvärr har jag inga jävla pengar så jag kommer inte kunna inreda den. Det känns inte så kul att vara arbetslös längre. BÖÖÖL. Den är dessutom på typ 70 kvadrat så det är en jävla massa utrymme att fylla ut..


Ikväll skulle jag egentligen träffat E men jag är ledsen och nere så det är bäst att jag ger mig själv tid att deppa istället. Ska kolla på film och knapra på en gurka. Japp det är det enda ätbara jag har hemma och jag har minus 87 kronor på kontot. Att vara fattig är den bästa bantningsmetoden ever.



Ps. Jag tror jag är en Albino. Blek som en tysk röv.


MIN GODA VÄN KÅTJE.

Jag har en liten tösabit till vän som heter Jenny. Jenny är en kvinna med många talanger men speciellt en som utmärker sig mer än andra. Hon är nämligen den mest undersökande människan jag vet. Så kan man skriva om man vill linda in sina ord, ska man tala klarspråk så kan man även säga såhär:

JENNY IS A STALKER!

Hon kan få fram fakta om vem som fucking helst. Och så luskar hon ut saker som inte borde gå att luska ut.

Bush har gjort en rejäl tabbe och det var att inte låta Jenny söka upp Usama Bin Laden.

Love you ho!

hej hej hemskt mycket hej.

Nu mår jag äntligen bra igen. Idag har jag för första gången i mitt liv svimmat av smärta. Helvete säger jag bara, tur att det inte fanns några pistoler eller skarpa objekt i närheten för i såfall hade jag tagit livet av mig hellre än att genomgå ytterligare en sekund av smärthelvetet.

Jag är oinspirerad. Jag känner mig tofflig och tråkig. Vet ni vad jag gjorde igår? Tog en romantisk promenad på stranden och tittade på stjärnorna med The Dude.


HALLAO LIXOM?

Klimakterievarning på det.

Kände mig som Chris Martin i musikvideon till Yellow där vi gick i mörkret. Funderade på att sjunga en liten serenad för E men det var inte så uppskattat när jag vrålade Sweet child o' mine på vinglande ben för honom sist så jag valde att avstå.

image333

Your skin, oh yeah your skin and boooones, turn iiiiinto something beautifuuuuul.



Ikväll blir det kanske promenad med Jenna Jamesson och imorgon ev. Malmö med Ejkåt.



Brighthead.

Tips från coachen:

Försök inte göra smootthie på tre citroner och en grapefrukt.
Det blir inte gott.

GOOOD MORNING VIEETNAM!

Fy faaaan. Det känns som jag ska dra ut i krig varje gång jag befinner mig utomhus vid den ringa timma. Tro nu för fan inte att jag är uppe frivilligt. Jag blev utkastad.. Typ.

Och ni kan ju ignorera inlägget innan detta. Låt oss säga att det var en efterfest som spårade ur efter ett par rom & mangodrinkar som borde ha skippats.

Usch det är inte kul att blogga när man inte kan göra det regelbundet. När jag väl sätter mig framför datorn har jag så mycket att dela med mig av att jag inte vet vart jag ska börja. Så jag nöjer mig med att skriva att.. ehh.. nä jag kommer fan inte på nåt.


HOW ARRREEEE YOOOU?


Kisses.

wöööwööööwö

hej för fan ingen jäövla bulle i ugnen det var ett falkse alarm

nu är det eftersfets. jenny har en korv gubbe  som ville slicks henne. hon spietta bröd i tacix. men han gilla henne ändpå. jag ska beräatt a allt imon.


fuxk yoyu you fuxking fuxckikers. jag hartar er, ni kommenterar aldrig.

FUUUUCCCKKKK.

Helvete HELVETE HEEEEEEEEEEEELVETEEEEE.


Jag har aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv.
Håll tummarna för mig är ni snälla!

RSS 2.0