Guten morgen.

Det är såhär dagen ska inledas.
Jämte en vacker kvinna som går upp och lagar en kopp kaffe åt en.
Tack min Benny Bansson!


På torsdag är det äntligen dags för lite rajtantajtan.
Jag tror dock att jag har glömt hur man gör?


Benz Brothers - Stuttering

Jävla bra låt det där.

VICTORYYYY!

Jag skrev precis ett väldigt utförligt inlägg om min hämnd. Men det är bäst att inte ropa hej innan man kommit över bäcken, trots att jag är relativt säker på att det är jag som har övertaget så jag raderade det.

Men jag kan säga en sak. Om man bara vill något tillräckligt mycket får man det alltid i slutändan.


Frågan är bara om man fortfarande vill ha det när man får det serverat?
Vi tjejer får ta mycket skit från pojkar, men är det en sak vi kan så är det hur man hämnas och jag tror jag har en riktigt bra plan på g ;)

15 timmar senare.

Ahhh. Vilken fantastisk känsla att vakna upp utvilad.
Måste erkänna att sömnmässigt har helgen varit katastrof. I fredags fick jag tillbringa halva natten på ett liggunderlag och resten på en knölig soffa och i lördags sov jag på en uppblåsbar madrass med Sandra och Jonas. Sandra låg halvt ovanpå mig halva natten.

Men inatt fick jag sova i min sköna säng i mitt gamla flickrum. Från klockan 12 inatt till klockan 15 idag. Naaaajs.



Ikväll blir det antagligen måndagsklubben.
Har sett fram emot det sen det slutade förra sommaren men just ikväll känner jag att jag lika gärna hade kunnat avstå faktiskt.


Nu ska jag kolla på den senaste Narniafilmen.

Tjipp.

The good,the bad and the ugly.

Uöööh. Jag mår bajs. Väntar på Sandruschka. Hon slutade vid fem och nu är klockan sex så jag befarar att hon glömt mig. Vilket är ganska illa för jag lyckades låsa mig ute och sitter nu ensam hemma hos Petra.

Ikväll blir det nog rajraj till max igen. Sandra fick mig att lova att jag skulle med till Pepes i fyllan och myllan igår. Men jag ser fram emot det, lär vara en massa snygga män där. Mitt ragg igår sket ju sig rätt kungligt.

I jösse namn.

Jag är ledsen mina älskade beundrare. Jag har fan inte lyckats tillfredställa era läsbehov på ett tag.


Igår var det ju då midsommarafton iaf. Helt galen kväll! Den innehöll tårar och skratt... mest tårar dock, Petra fontänlipade så det stod härliga till. Den innehöll sprit och.. mer sprit.. och mer sprit.. Den innehöll lesbiska upplevelser och halvnakna män, falsksång och fulbugg och konstiga ömhetsbevis


"Du är som en blomma i en affär. Jag vill köpa dig."


Synd att jag inte är prostituerad annars hade jag kunnat ta 200 spänn för en natt som Jenny rekomenderat. Mellbystrand på midsommar var en sann hit för min del.

Hoppas Pepes ikväll blir lika bra!

Fasciinaaatoion

hej för gan.

nu är jag hos pera.

do pratar allvar på ballen men jag lyssnar på sovca cola light låten

det är najss.

hur fan mår ji?


MAAAAAAAAAAAs!

Hey fuckers.

Nu sitter jag här igen.


Sitter och flåsar som en tvättäkta pedofil. Igår råkade jag ut för ett litet missöde under bad som skulle föresteälla en lugn och trevlig stranddag. Drog ner till Laholm för att ta en runda med Jonas nya båt, superfin var den. Jag och Sandra fick åka ring från Lagan ner till playan. Så jävla kul! Sen var det nåt jävla as som skulle dra mig och Josse efter sin sketna vattenscooter och då flög vi 3 meter upp i luften, jag studsade 3 ggr på vattenytan innan bikinin åkta av och jag fick en 2 litersshot med saltvatten. Under hela denna vevan fick jag en spricka i revbenet och sträckte nacken.

Men jag är ingen mes så jag bangade inte att åka lite bananbåt. Ehh självklart vurpade vi med den också så jag fick ännu mer ont. Men men..

Efter det blev det bara stek framme i fören på båten med Sandy.

På kvällen kände vi inte direkt för utgång så det blev filmkväll. Kollade på Ace Ventura och Dirty Dancing. Varför kan inte alla män vara som Patrick Swayze i den filmen? Varför ska killar vara konfilkträdda och töntiga? BE A MAN FOR GODS SAKE! Eh kom in på lite sidospår här..

Iaf. Ikväll blir det kanske lite stek på stan. Eller så stannar jag hemma och kurerar min stackars kropp. Det enda som inte gör ont på den är min vänsterarm.


Tjipp!


....

Ni är allt färre och färre som besöker min lilla blogg. Det är aldrig särskilt motiverande att tappa läsare men just nu orkar jag inte direkt bry mig. Ursprungligen var bloggen ett sätt för mig att få ner tankar på pränt och det behöver jag inte ingen bekräftelse för att fortsätta med.


Känner mig jättenere idag. Jag fick ett löfte för ett tag sen som personen ifråga har fucked royally. Måste erkänna att jag är ledsen och besviken över det, mer än jag vill erkänna. Det handlar inte om något som har gjorts eller sagts direkt. Mer om vad som inte har tagits upp, jag känner igen hela den här processen. Har för fan fått gå igenom den ett antal gånger förut. Min fråga är hur man har samvete att bete sig så? Hur man kan stå och blåljuga en person rakt upp i ansiktet ett flertal ggr och medvetet såra en annan person?

Och hur dum i huvudet är jag som tar det gång på gång?
Ni anar inte hur förbannad jag är på mig själv...

RSS 2.0