Pussys.

Vad fan, man skriver inte på ett par dagar och ni läsare emigrerar till bättre vidder utan att tveka.
Kom tillbaka nu!


Jag är lite nyfiken på hur kvällen kommer utveckla sig. Det enda som är riktigt bestämt är att jag ska träffa Reinhold. Ja han får heta så här nu. Detta bestämde vi när Reinhold sov hos mig i förgår. Tanken var att vi skulle dricka lite vin och titta på film men båda mina vinflaskor var jästa och jag glömde hämta dvd:n från morsan så vi fick dricka pepsi och... underhålla oss på andra sätt.

Men ja.. Fest blir det ikväll. Vet inte var, hur eller när men det löser sig. It always does!
Detta är dock sista kvällen på ett tag som jag får sällskap då Reinhold drar imorgon igen så det känns inte som om jag vill köra en repris på förra lördagen med däckning vid 12. Nej det blir hyffsat nyktert idag så man kan avnjuta kvällen till fullo!

Ses i minglet?



Pepe.

Nu sitter jag hos Pepe. Flyttade fram mans-myset till imorgon och satsar på tjej-mys istället. Vi ska se Ps. I love you. Jag såg den i förgår men det tog Pepe ingen notis om. Jag har helt enkelt inget val. Hon är väldigt manipulativ. Dessutom lärde hon mig att det är fult att ljuga.

Jag har lärt mig en läxa.

Man upptäcker något nytt varje dag.

Igår när jag och Pepe åkte ut till Sandra i Laholm förväntade vi oss inte direkt att vi skulle få uppleva ett pistolrån? Men, men det var ju också en erfarenhet.

Finns såna jävla rövar.

Thank god.



Det verkar inte som att jag var fullast på stället i lördags trots allt.

Ehh.

Vad fan hände här då?
Nog för att jag la mig sent igår men att vakna kl 18:00 är väl inte direkt normalt?
Jag måste gå och söka läkarhjälp för mina sömnproblem.
När man sover 16 timmar ibland och 2 timmar andra ggr kan det väl inte vara helt okej?

Somna i tid för en gångs skull? Nä.

Var hos Jenny och kollade Ps. I love you. Var lite smått självmordsbenägen på vägen hem. Jag vill också ha sann kärlek! ge mig! CRAVINGS. Euw. Förlåt jag skrev inte det där precis.

Kom hem vid 12. Pepe ville ha sällskap på en cigg så vi satt ute och rökte och diskuterade män och fyllor. För varje glas alkohol jag får i mig försvinner en del av mitt IQ tills jag ligger på samma nivå som en vandrande pinne. Men det har väl också sin lilla charm?

Nu ska följande låtar spelas i min playlist:


Pink Floyd - Wish you were here
Damian Rice - 9 crimes
Morrissey - To me you´re a work of art
Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia



Och nu vet jag att man aldrig läser när någon kopierar in en låttext rakt av men alla som någonsin varit så kära att man knappt får luft måste faktiskt göra det nu.

Please tell me why do birds sing when you´re nere me
sing when you´re close to me
They say that I´m a fool for loving you deeply
loving you secretly

But I crash in my mind
whenever you are near
getting deaf, dumb and blind
just drowning in despai
I am lost in your flame
It´s burning like the sun
and I call out your name
the moment you are gone

Please tell me why can´t I breathe when you´re near me
brath when you´r close to me
I know you know I´m lost
in loving you deeply
loving you secretly


Saybia - The day after tomorrow
(En utav de Top 10 bästa låtarna i världshistorien)


Vilken låt betyder kärlek för er?

Sånt är livet.

På onsdag ska jag mysa. Jag ska mysa all fucking night.
Jag har inte sovit jämte en man på snart ett decennie. Nä men ni fattar.
Det var dagens trevliga nyhet.

Dagens otrevliga nyhet är att min lägenhet är väldigt stökig. Att kliva in där är ungefär lika behaglig som en svår släng av genital herpes (jag talar INTE utifrån egen erfarenhet). Måste alltså ägna HELA dagen åt städning imorgon så om jag ringer någon utav er och frågar om ni vill hitta på något MÅSTE ni svara nej så jag får det gjort.

Och så lite bilder. Jag har upptäckt att det är mycket trevligare att blogga om man slänger in lite visuell stimulans.




Armband i egen design. Detta gjorde jag nere på Freestyle romance.
SÅ SKOJ att ha något man gjort själv och är helt ensam om.



Armband nr 2. Dubbla flätade läderband med berlocker. Love it. Jag börjar fan bli duktig på detta ju!



Bootsen jag fick av morsan. Från Bronx. Mkt snyggare på riktigt.



Min älsklingsjacka. Så fint med uppkavlade ärmar och såna där jävla rutor på ärmarna. Nu har jag fått hjärnsläpp och kommer inte på vad det heter för allt smör i småland. Quilted? Pleeted? Shit the same.


My god. Betyder detta att jag har blivit en modeblogare????

__________________________

Update:
Ska till Jenny nu förresten. Skulle varit där för ett jävla bra tag sen men fick hjärtklappning så jag kände att det var bäst att inte stressa. Förlåt hjärtat, du slutar väl inte älska mig för att jag är sen?

HAHAHA.

Jag dör. Min mage.. aaaaaj. Kan inte sluta skratta!



Skönare grabbar får man ju leta länge efter!
Hahaha, jag avlider.

Ni är mina nya idoler.

DILEMMA.

Jag står inför ett tufft beslut.
Hittade en bild där jag hade kort hår ochblev helt plötsligt sjukt sugen på att klippa mig.



Igonera att jag ser ut som en blind mongoloid.
Denna eller....


...denna längden?


Vad tycker ni?


Ps. Det är ju helt sanslöst vad snygg jag blir på bild. Är nog allergisk mot blixten eller nåt.

Skjut mig.

Det känns som jag lider av efterverkningarna av en atombomb. Jag är fan kungen av baksmälla, men det börjar ordna upp sig nu.


Ska till Jenny och kolla rulle. Har inte energi till något annat än att sitta och glo. Försökte prata med morsan innan, be om ursäkt och sådär för att jag helt plötsligt genomgick en mental förvandling till en 14åring igår men orkade inte öppna käften.



Den här bjuder jag på.
Hoppas att Zombielooken är het i höst för tydligen ser jag ut som en.
FÖRSTår NI NU VaRfÖR JAG HATAR att vA MED PÅ BILD?

känner mig vuxen och dygdid. yes sir.

What the fuck happened igår?
Kvällen började fantastiskt. 30 årskalas för Jonas, Sandra hade hyrt Madison och fixat mat, DJ, bartender och hela tjofadderittan. Var väl runt 50 pers där och alla var på topphumör! Petra var min bordsdam under middagen och det var i den här vevan fyllan kom smygandes. Vi jävlades med stackars Stumpen som hade fruktansvärt dåligt samvete efter en kommentar han slängde iväg till Petra, räknade ut att 60% av Pepes sexuella partners satt vid bordet mitt emot i kronologisk ordning och skvallrade lite.

Jag tror bartender hade ett mål att fylla mig totalt för han serverade bara drinkar med "ett jävla klös i" som var "speciellt för mig". Smakade bara sprit och efter ett antal såna var jag reeeejält nitad. Stod ute på terassen med söta Sara och lekte mänskliga jukeboxes, alla fick önska låtar av oss. Dansade lite runt en stolpe med Daniel och Pepe, döpte Bacons jordekorrar till Tarantino och Patten sprang på en gammal flamma m.m.


Klockan halv 12 svansade jag ut från stället och fick be morsan komma och hämta mig. När hon kom fram hade jag lyckats ramla 2 ggr varav en gång i en vattenpöl så jag var dyngsur, blodig och mascaran hade runnit ner till knäna. När hon frågade vad som hänt svarade jag tydligen "6 drinkar, 4 glas vin och en fucking kuk-cider. Det är vad som har hänt!" Wow, mina språkliga förmågor förvånar t.o.m mig själv ibland. Efter 3 stopp på motorvägen var vi äntligen hemma och jag däckade som en strandad val. Moooooooget.

Poonilla 2.

Fredric säger:
jag måste skita
Maria säger:
do it. jag ska röka
Fredric  säger:
do it
Maria säger:
fäääärdig

10 min senare.



Maria säger:

har du svimmat på toan som JD i scrubs?


En halvtimma senare och jag har fortfarande inte fått svar.
Bör jag vara orolig?

Lord have mercy!

Igår fick jag ett par stövlar från Bronx av mamma, blev jääätteglad!
Nämnde att jag tyckte att de var snygga så ringde hon från butiken och frågade vilken färg jag ville ha. Så nu är jag stolt ägare av ett par grå/bruna stövlar!

Dessutom återupptäckte jag ett musikaliskt mästerverk igår.





Minns ni?
Sveriges svar på Morrissey.


Ikväll blir det galaj. Jag hittade en blommig kjol som jag fick av mamma.. Typ 1993 men den passar fortfarande och är väldigt rätt just nu så jag tänker ha den. Jag undrar hur det kommer sig att jag kan ha mina kläder från när jag var 7 år? Jag måste antingen varit jävligt fet då eller jävligt smal nu.

Tjalalalalaladidaaa.

Idag är jag gladare än på mkt länge. Allt har löst sig nu och det känns mäkta bra!
Har gått runt med en klump i magen hela veckan av diverse orsaker men nu har jag inget att vara bekymrad över längre! Hade dessutom ett samtal som fick mig att skratta ihjäl mig :)



Nu återstår endast ett bekymmer.
Vad fan ska man ha på sig imon?

....

Ahh vilken dramatisk natt. Nej jag skojar inte, när jag kom hem till morsan från Jenny efter vår lilla filmkväll bröt helvetet ut från alla håll och kanter. Morsan var sur på mig redan sedan tidigare då jag skickade ett sms där det stod att hon var ohyffsad och borde bete sig mer vuxet. Detta efter att hon klickat mig i örat mitt i en hetsig diskussion. Hade lite dåligt samvete efter att jag skickat smset men det försvann fort när hon ringde upp mig bara för att lägga på IGEN! GAAAH störande eller vad?


Sen bråkade jag med en annan person. Vem och om vad tänker jag inte dela med mig av här. Kan ju bara säga som så att det är löst nu och jag ska nog få min vilja igenom... Så don´t even try.

Freestyle Romance.

Imorgon har jag fått privilegiet att vara butiksvakt igen.
Lilla Jojo ringde med lite lätt panik i rösten och undrade om jag kunde stå där mellan 1 till 5. God vän som jag är erbjöd jag mig att köra från 11-18. Eller så kan det vara av själviska orsaker, att jag het enkelt gillar känslan av att ha ett liv!


Hur som helst tycker jag att ni ska komma och handla av mig imorgon så jag kan överraska min Jojo med nytt säljrekord.

För er som inte vet är Freestyle Romance en pärlshop som är belägen mitt emot röda kvarn i Yourstones gamla lokal. Där har du möjlighet att göra egna smycken (finns allt ifrån pärlor, berlocker, snäckor, länkar, hängen, kristaller ja ALLT enkelt!) eller köpa smycken från märket BEEJO.

Sist jag jobbade gjorde jag ett armband som jag ÄLSKAR och dessutom är helt ensam om!
Det är perfekt för dig som är kräsen när det gäller smycken, vill uttöka din samling, ge bort i present eller hur du nu än vill göra..


Så ja..


VÄLKOMMEN IN!

Helloooo peeps.

Jag har precis anlänt hos morsan. Ställde in min träff jag skulle på ikväll då jag inte känner mig hundra. Dessutom är mitt hår gult. Jag kan inte vara charmig med gult hår.

Igår såg jag Jenny och Petra Sex and the City filmen. Jenny grät oavbrutet från början till slut och även jag och Petra fällde ett par tårar. Sen bråkade vi lite. Eller ja tjaffsade. Om flatlöss. Jo det är sant vi hade en livad argumenation om flatlöss.


Petra skulle skjutsa hem mig och det blev att vi fastnade utanför min trapp och tjatade och rökte upp ett helt ciggpaket. Helt plötsligt var klockan 4 på natten!? Då hade normala människor lagt sig omedelbums men vi åkte till statoil och köpte fanta istället. Sen sov jag hos Petra.


Nu ska jag äta frukost. Klockan är 9 och jag kom på att jag inte ätit nåt på hela dan. Fy på mig!




Jag skäms inte.

Säga vad man vill om mig och Sandra men vi vet hur man livar upp en söndag.


Efterfest hos Sandra. Vi gör revolt mot de traditionella poserna.
Den här väljer jag att kalla brunstig katt på rygg.




..och här har vi förbannat foster får foten.


Vi är stilbildande jag och Sandy.




TJENA PLANKAN!!!

Shizzle my nizzle.

Vet ni vad det bästa med att ha utländska föräldrar är? Jo att tvinga dem att säga getto-snack på engelska. Jag har suttit och garvat åt mamma i en kvart nu. Det går inte att beskriva hur kul det låter när hon säger "shizzle my nizzle" och "get the fuck out of my face bitch".

Prova för guds skull!

HEJ OLLE!

Jag och Jenny tänkte skriva in till Olle för att fråga en sak men jag har ju en massa kompetenta läsare som säkerligen kan stilla vår nyfiken.


Om man sväljer sperma, kommer det ut där bak eller fram?

Det är inte av eget intresse vi undrar. Hmm..




Min favoritbild i hela världen.
Det är inte många som kan posa med en toarulle men min barndomsvän (inga namn nämnda) kan.

Radio Nowhere.

Innan ni börjar läsa:
Det här är ännu ett gnällrövsinlägg.


Jag är TRÖTT. Somnade kl 6 morse, måste gå till doktorn och få lite pills.
Klockan 10 kom mamma inrusande och drog av mitt täcket och ville att jag skulle med till stranden.

Om blickar hade kunnat döda säger jag bara....


Kan för fan lika gärna flytta hem till morsan igen.
Jag är ALDRIG i min lägenhet.
Jag hatar den. Mycket bad memories. För många äckel som sovit i mitt sovrum.
Haha.



Nu ska jag titta på Nightmare before Christmas.

I´ve got a soul but I'm not a soldier.

Men röven.
Jag borde egentligen inte blogga nu för det kommer inte bli många vänliga ord ska ni veta. Just nu känner jag mig som Gulletussan från Mia och Klara när hon ringer sjukvårdsupplysningen och undrar vad man ska göra när man känner för att dö.

Igår var jag och Sandra på Väla. Jag shoppade en massa skönhetsskit som jag glömde på parkeringen. Hejdå 1200 kr!  Det var saker jag verkligen behövde som hårfärg, bodyscrub, vaxremsor och parfym.

Jag antar att jag får se ut som en polack i håret, fjälla som en torsk, vara hårig som en björn och lukta som en skunk för jag har inte råd att köpa nytt. ÅÅh vad roooligt, jääätteroligt.


Nej nu går jag i idé!
Var bara tvungen att ordbajsa om min irritation lite.



Jag ser verkligen ut som ett fashionvictim.



Och just det. VAD BRAAA MIN BLOGGDESIGN BLEV! JAAAAA. Eller inte.


Vendetttttttaaaaa.

Japp, då var vi där igen!
Magkänslan har kickat in och då den har haft rätt alla 67 ggr förut i det här sammanhanget väljer jag att lita på den. Och jag som inbillat mig att allt är superlugnt, att den här ggn blir det bra mår piss återigen.

Så himla bra jobbat Maria!
Vad sägs om att börja använda dina stackars förlamade hjärnceller?


Miss you.





Jag saknar att kunna kladda i photoshop.
Måste införskaffa det snarast.

Men vad i helvete...

Jag är inte en pryd människa.
Men vissa saker får mig att rycka på ögonbrynen.


http://youandme.blogg.se/2008/august/bilder.html <---- LÄNK


EUUUUUWWWW.
Inte själva grejen utan att man delar med sig av det som om det vore ett "idag åt jag knäckebröd" inlägg.

____________________________________

Update: Hmm flickan har strukit det äckliga med inlägget.

Oj.

Jag är bäst på att förolämpa folk utan att ens mena det.
Nu har jag ju fått hål i huvudet av allt tjat om att jag ska bjuda in en person till helgen.

Råkade svara:

"Men vi får se säger jag! Sluta tjata din jävla gubbe!"

Det tyckte jag var lite småcharmigt skrivet. Det tror jag inte han tyckte för han har inte skrivit nåt på en timma.


HMJHGswd.

Jag blir fan knäpp på riktigt. Vad håller han påååååå med?
Trögo.



Jag pallar inte underhålla er idag.
Tycker ni kan underhålla mig för omväxlings skull!


Skriv en rolig kommentar nu. Seså, do it!

Jag är ju bara föööör snäll.

Det är lördag. Och ni vet vad lördag innebär. LÖRDAGSGODIS!

Eftersom jag inte är ett fan av sötsaker bjuder jag på låttips istället.
Så här kommer ett antal låtar som får mig på rejält partyhumör.


Max Factor - Go your own way
Julien Creance - Heatwave
Ian van Dahl - I'm just a girl
The Nightcrawlers - Push the feeling on
Safri Duo - Played alive
Fedde le Grand - Delirious

Guaranteed to jack you up.

Sweet memories.



Hahahaha.
Den här bilden är fan guld värd.
Säga vad man vill om min gamla arbetsplats men personalfesterna var oslagbara.

Titta på de tre musketörerna längst ner på bilden.
Tomas ser ut som som den sjätte medlemen i Spice Girls.
Olle ser ut som en klubbad säl i dödsögonblicket.
William ser besatt ut (men i självka verket var han nog satan själv den röven).

Hmm. Detta var fan under min tid som personalchef.
Det kan man inte tro med tanke på att jag posar med upptryckta pattar och texten FINNE-POWER skrivet med spritpenna över bröstet. Men jo det var väl min typ av ledarskap.

Uööööhhhhh.

Jag har gjort en liten fuling.



För nån dag sen träffade jag en gammal klasskompis från gymnasiet som jag tycker väldigt mycket om men tyvärr inte har så mkt kontakt med längre. Började prata om våra livssituationer och kom överrens om att Halmstad käns väldigt ´98 och att det är dags för omplacering av våra små arslen. Och när vi diskuterade kontakter i andra länder hasplade jag ur mig 'synd att XXX är ett sånt jävla rövhål annars hade man kunnat utnyttja lite av hans kontakter'.

Sen slog det mig att jag kan utnyttja hans jävla kontakter ändå! Med tanke på vilket svin han är behöver jag knappast ha dåligt samvete över att jag låtsas vara vän med honom, det har ju han gjort mot mig ända sen vi träffades första ggn i princip.


Så jag slängde iväg ett oemotståndligt charmerande sms och självklart svalde han betet! Förslaget jag sen fick var lite oväntat. Jag menar har man varit dödsfiender kanske man börjar med att ta en fika och prata ut. Men nej....


"Vad kul, då kan vi åka till badhuset på söndag!"



Say what?

Nu ringer han här.. Måste koppla på charmen och låtsas som att jag inte hatar honom och hoppas att han blir impotent, flintskallig och fet inom en väldigt snar framtid.

HAAAALELUUUJAAAH.

Hallelujah, hallelujah, hallleeeelluuujaaaaaaah.

ALLA mina räkningar för 2 månader framåt är betalda. Under 2 ljuvliga månader slipper jag betala hyra, el, försäkringar och annat bajs. Det mina vänner, är fanemig lycka.


Nu är det såhär att jag behöver hjälp med en sak. OCH GUDE NÅDE ER om ni vägrar efter att jag låter er få ta del av mitt fantastiska liv varje dag.

Det är såhär att min vän Jenny ska få tillökning i familjen.



Är det här den sötaste lilla parveln ni sett eller vad?

Problemet är att han inte har något namn och det är där ni kommer in i bilden.
Jag vill ha förslag. Massa, massaaaaa förslag. Bomba mig. Hjälp Jenny och hennes bebis så han kan få ett namn. Det är alltså en liten dude och det är ett stort plus om namnet funkar bra ihop med Sanchez som hennes andra vovve heter.


Sätt igång!

Babycakes.

Inatt blev jag förälder. Hade den mysigaste drömmen någonsin och fällde till och med en liten tår när jag vaknade och insåg att den inte var sann. Den började jävligt skumt dock.

Jag satt i en bastu på badhuset med Kidda, Pilen och Sandra av någon konstig jävla anledning. Då kom mamma in och vi hade en konversation som gick ungefär såhär:

M: Du, ungarna behöver ammas.
J: Huh?
M: Gå och amma dina barn!
J: Jag har la inga barn?
M: Jo du födde ett par tvillingar för typ en timma sen.
J: Shit, det minns inte jag. Vem fan är pappan?
M: Hur fan ska jag kunna veta det?
J: Äh jag kommer nog på det så småningom. Var är dom då?
M: Ute i foajén.


Då hade jag dumpat ungarna i foajén direkt efter födseln för att gå och basta med mina polare. Inte bästa mamman direkt. Jag skyller på förlossningspsykos. Men efter det så blev drömmen jättemysig. Jag hade fått en liten flicka och en liten pojke som var sååå söta att jag grät som ett cp. Sjukt verkligt var det och jag minns att barnen skulle heta Tristan och Ofelia.


När vaknade berättade jag om drömmen för mamma och på en freakin sekund plockade hon fram sin drömtydningsbok och konstaterade att "svåra tider väntar för dig". Thanks mom.

Burn motherfucker, burn.

Nämen sedärja! Har jag inte alltid sagt att garderobsrensning är en ondskefull syssla? Lyckades rota fram min senaste flammas jävla tröja.


Vem vill följa med och starta en brasa med mig?
Anybody? Fast det är nog mer praktiskt att bara klippa hål i den.
Kul om någon ser mig stå och kasta förbannelser över en satans brinnande tröja på en äng (kan ju inte göra det inomhus direkt).

Folk har ju för fan spärrats in för mindre.


Nu är jag lite nyfiken här.

När jag blir sårad av en person raderar jag ut den människan helt ur mitt liv. Andra sparar små minnen som kan vara trevliga längre fram.


Hur gör ni efter ett brakeup?




Prisa gguuuuuuudddddd....

...SKATTEÅTERBÄRINGEN ÄR HÄR!

Jag säger bara hallaleujah, det var fan inte en minut för tidigt.



Tycker synd om alla stackars satar som måste betala tillbaka.

9 crimes.





Jag är deprimerad. Min mamma går på dejt oftare än mig. Igår träffade hon nån jävla Håkan och imorgon ska hon käka middag med en spanjor. Jag hälsade mamma att hon ska akta sig för att få slamprykten och att jag INTE tänker acceptera en låtsaspappa såvida han inte har sommarhus utomlands.


Fast jag har iofs blivit utbjuden av mitt strandhångel. Så lite glad får jag nog vara. Dessutom kommer äntligen min Jim Morrisson look-a-like i nästa vecka.



Haha fan vad jag älskar mina och Johannas konversationer på msn.
I vanlig ordning hade hon googlat sitt ragg och hittat en bild som jag fick se.


Maria säger:
sådär såg han inte ut i tisdags!!
Johanna säger:
han känns lite Richard Gere sexig?
Johanna säger:
nej, han var yngre på stureplansbilden:P
Maria säger:
men det är ju inte han!!!
Johanna säger:
Jo, det e det ju:P
Johanna säger:
han har klockan på högerarmen, samma klocka
Maria säger:
nej johanna jag lovar att det inte är han. det borde du veta han har för fan glidit in i dig!


Till slut fick jag iaf ge mig.
Det var ju trots allt hon som sett honom up close.
Hoppas inte det blev för utlämnande här Johanna ;)






Men fyyyyy faaaaan.





That´s it. Nu bokar jag fan tid för ett nosejob.

Tjoflöjt.

Vet ni hur avundsjuk jag är på alla satar som drar utomlands nu?

Jag kan på min höjd lyckas fjäska till mig en resa till mina pärons hemland Makedonien genom att övertyga dem att de måste sponsra min spirituella resa så jag kan finna mina rötter.

Nackdelar med att åka till Makedonien:

1. Det blir inget Ving resort. Nej, nej.. Jag får bo hos min morbror. På en fårfarm. Nej jag skojar inte, jag är en bonde i grunden. Så då blir det till att mjölka får, slakta grisar och leta ägg bland hönorna. Eller så kan jag bo hos min moster som bor på 10:e våningen utan hiss.

2. Jag MÅSTE hälsa på alla exentriska släktingar. Har ni sett 'Mitt stora feta grekiska bröllop'? Vissa tror att den filmen överdrev. Au countrair. Enough said. Eller jag kan ju tillägga att Makedoner gillar att nypa söta tjejer och då jag är svinhet enligt deras standard ser jag ut som en smurf efter ett par dar.

3. Deras mode sticker i ögonen. Jag är ingen jävla Stina-Lee eller Kenza men tro mig när jag säger att modet där nere får en att vilja klösa ögonen ur skallen på sig. Typ Adidasbrallor och högklackat. Och vet ni vad det absolut värsta är? Stannar man tillräckligt länge börjar man tycka att det är ganska snyggt.


Fördelar med att åka till Makedonien:

1. Det är billigt. Jaga känner mig alltid som kungen av Sudan när jag åker ner. Cigg och vin kostar runt en 10:a. Skorna kostar MAX 300 kr. Oftast hittar du riktigt snygga för runt 100 lappen. Samma sak med väskor. Utbudet på kläder är inte jättebra med vissa butiker är klockrena och basplaggen kostar inte många ören. Accesoarer och smycken är to die for och nästan gratis.

2. Min morbror bor precis på gränsen så jag kan cykla över till Grekland och betala 200 spänn för en taxi till närmsta strand.

3. Jag får köra bil och traktor fast jag inte har körkort.




Ja ni ser ju. Hö och en ful grön traktor. Inte direkt en dreamvacation.
Edvin såg inte heller alltför road ut.

Oh holy fuck.




Det var fan inte igår den här bilden togs!
Det här var lätt en utav de bästa kvällarna i mitt liv.
Där sitter jag till vänster på bilden, blott 17 år gammal. Tror klockan är runt 6 på morgonen och jag har på mig Jeffreys jacka därav missmatchningen mellan rött och rosa. Imre simulerar en avsugning med en trägubbe och jag ser ut som man brukar göra när man vunnit ett tequilarace. Sådär lagom sleten och frånvarande. Jag minns inte om detta var innan eller efter vi lekte Baywatch i hotellpoolen. Det var dock defintivt innan vi sprang halvnakna genom hotellkorridorerna.

Shit vad jag saknade omdöme på den tiden och det jag gjorde då har verkligen bitit mig i arslet ett flertal ggr men jag hade inte velat byta bort det jag lärde mig och upplevte då för allt smör i småland.


EDIT: Det är Imres jacka jag har på mig och han har på sig min. Finfint.

....

Höst. Jävla röv säger jag bara. Jag älskar hösten men det är för tiiiiiidigt. Hade gott kunnat ligga på stranden och njuta av drinkar på terassen ett par veckor till. Nä nu får man ju helt enkelt hitta sig en karl som kan spoona en under dessa regniga nätter. Någon som ställer upp? Jag är inte kräsen!



Nu när jag tänker efter har jag dock redan 2 kandidater.. Hehe.
Kan nog bli en trevlig höst ändå tror jag...

Jeg syns deit aer fantastisk...

Wiiiiieeee, vin är gottteee.


Nu tänkte jag fylla i en lista. Och fan ta er om ni inte gör den ni med.



Sexuell preferens: Straight tills jag får motsatsen bevisat för mig.
Sexuella böjningar: Inget extremt... Jag är inte en såndär ponyfucker som jag såg på outsiders t.ex. Håller mig nog inom en hyffsat städad ram.
Antal sexuella partners: Jag kan räkna dem utan att behöva använda tårna. Mer avslöjar inte en sann dam (Ehum).
Ålder vid sexuell debut: 16.
Avtändande i sexuella sammanhang: Manboobs, smörsnack a la days of our lifes, om det kommer på en låt i stil med "Rosa helikopter", ramla av sängen, titta på fråga Olle samtidigt.
Upphetsande: Sheit det finns ju hur mycket som helst... Får nog svara makeupsex.
Könssjukdomar du haft: Inga.. Vad jag vet om.
Hur skyddar du dig: Inte alls för tillfället...
Vem hade du helst haft sex med (valfri person): Gary Oldman, Clive Owen, Gerard Butler, Ben Barnes för att nämna några. Och en hemlig Halmstadprofil som tyvärr är upptagen..
Om du var tvungen att välja någon av motsatt kön: Oh fuck. Jag blir ju inte sexuellt attraherad av kvinnor på det sättet... Maja i the Sounds kanske?

Favoritställning: Skeden eller bakifrån.

Stor eller liten: Size does matter....

Senaste samlaget: Det var en sexuell reunion med en kille det tog slut med i februari. När kan det ha varit..? Typ 3 veckor sen.

Senaste kyssen: Förra lördagen under stjärnorna på en sanddyna på Mellbystrand med en båtsnubbe.

Senaste förtiga sms:et: "Jag vill bara ha dig och det vet du. Sov gott och dröm om mig :)"
Pinsammaste sexminnet: Hmm.. Jag har nog inget som jag tycker är särskilt pinsamt. Måste varit när jag däckade under akten och killen blev sur.. Försökte förneka att jag sovit men tydligen hade mitt snarkande avslöjat mig haha..
Ditt bästa sextips: Ta det för vad det är, en rolig och mysig grej! Killen skiter i om man har celluliter på röven eller pattarna hänger, han är nog bara glad att han får komma till.. Det är så mycket trevligare om man slappnar av istället för att nojja sig.



DO IT!! Och glöm inte lämna kommentar så jag kan läsa.


Kli i paradiset.

Sååå rastlös. Sitter här och dricker rödtjut och börjar bli sådär lagom packad och jobbig. Jag dumpade mimandet efter första glaset och vrålsjunger med i Bohemian like you. Mamma tittar på mig som om jag har en snorkråka på 3 kilo i ansiktet, jag tolkar det som att mitt uppträdande inte gillas.


Cause I like you, yeaaaah I like you and I´m feeling so bohemian like you.

Wooh oh oooh oh..








X-files.

Den senaste veckan har varit väldigt nostalgisk. Jag har nämligen nästan uteslutande umgåtts med gamla flammor. Trevligt tycker jag, det har blivit en hel del östrogen på sistonde så jag behövde umgås med folk som har penis (det kan jag ju faktiskt intyga).


Idag skulle jag egentligen fikat med min senaste pojkvän men jag känner mig rätt risig så jag sköt upp det. Tror Sandra har smittat mig. Med sin förkylning då, inte gonnorré eller nåt annat äckligt.

Måste dessutom pressa in ännu en reunion med Johanna eftersom den vi upplevde i tisdags var så lyckad.

Jag var butiksvakt under dagen då min älskade Jojo var i Danmark. Om ni har möjlighet måste ni gå och besöka Freestyle Romance som är hennes nyöppnade pärlshop, ligger mitt emot Röda Kvarn i gamla Yourstonelokalen. MASSA fint, jag gjorde ett armband som jag blev jättenöjd med.

Iaf, efter att ha stängt butiken runt 8 gick jag och Johanna och satte oss på Café och började pimpla. Johanna fick genast syn på ett span och ville gå fram och ge honom sitt nummer. Hon skrev ner det på ett visitkort från STD (kliniken för sexuellt överförbara sjukdomar) men innan hon hann samla till sig mod hann grabbarna gå.

När vi flyttade in till innegården stod dock grabbarna där och Johanna vinkade dom till vårt bord där hon imponerade stort genom att fånga nötter i munnen. Jordnötter då.. Det utbringades skålar för i princip allt man kan skåla för. Att mina läppar är äkta, att Johannas bröst inte är det (haha), för att ha blivit upphånglad av en c-kändis mot en palm, för att man hellre har kondylom än använder kondom m.m. Och så fick hon äntligen chansen att ge sin flört visitkortet.

Själv satt jag och pratade med hans kompis som ville leka 5 frågor. Det började med favoritställning och slutade med en lång diskussion om existensialim, filosofi, psykologiska begrepp och Gud. Hmm första gången jag har ett sånt samtal på krogen. Dessutom försökte han antasta mig under min filt så till sist fick jag utbrista "inte för att vara otrevlig eller så men petting på offentliga platser är inte min grej".

Johanna och Alec Baldwin (som jag väljer att kalla hennes flört då jag inte minns vad han heter) bestämde sig för att träffas igen men jag nöjde mig med att säga tack och hej till mitt sällskap.

Kom hem och hann precis somna när Pilen, en kille jag dejtade när jag var typ 17, ringde och ville ha råd gällande hans kärleksliv. Halv 5 somnade jag på riktigt.



RSS 2.0